fbpx

LOCATIES

Tennisschool Jan de Rook verzorgt de trainingen op 5 locaties in Zuid-Holland. Kijk hieronder voor het overzicht van de verschillende locaties

TENNISPARK WELGELEGEN

Op dit monumentale park met 19 Outdoor Full Season kunstgrastennisbanen organiseren we gedurende het gehele jaar trainingen voor alle doelgroepen (kidstennis, tienertennis en volwassenen). Een prachtige locatie midden in het centrum van Oud-Rijswijk in een bosrijke omgeving ligt het park prachtig gesitueerd, omringd door waterpartijen en groen.

WESTVLIET FAMILY SPORTS & HEALTH CLUB

De locatie waar we zijn begonnen in 1985. De tennisschool heeft hier nog ieder jaar groei in het aantal groepen. Een prachtige multifunctionele locatie waar, met name in de wintermaanden, een meer dan volledig trainingsprogramma wordt gedraaid.

TENNISCLUB HODENPIJL & SPORTCENTER ALLROUND

In Den Hoorn (gemeente Midden Delfland) ligt op een groot sportcomplex, Tennisclub Hodenpijl. Iedere wedstrijdtennisser kent deze club vanwege de enorme gezelligheid tijdens het open toernooi en de competities. Alle trainingen vinden, zowel de zomer als in de winter, op de buitenbanen van TC Hodenpijl plaats.

MLTV’90

Alle trainingen vinden zowel de zomer als in de winter op de buitenbanen van MLTV’90 plaats. Bij deze club gaat het om de passie voor sport — en om de mensen die deze passie delen. Er zijn 9 canada tenn banen met verlichting, 2 mini banen en 2 padelbanen. Van april t/m december verzorgen wij hier voor alle leeftijdsgroepen diverse soorten cursussen.

TENNISCLUB HOUTRUST

Gelegen tussen het Statenkwartier, Segbroek en de Vogelwijk is dit unieke tennispark gevestigd. Er zijn 8 gravelbanen, waarvan 7 banen met verlichting. Van april t/m december verzorgen wij hier voor alle leeftijdsgroepen diverse soorten cursussen.