fbpx

Op dit monumentale park met 19 Outdoor Full Season kunstgrastennisbanen, 2 minicourts en 3 Padelbanen organiseren we gedurende het gehele jaar trainingen voor alle doelgroepen (kidstennis, tienertennis en volwassenen). Een prachtige locatie midden in het centrum van Oud-Rijswijk in een bosrijke omgeving ligt het park prachtig gesitueerd, omringd door waterpartijen en groen. 

In Den Hoorn (gemeente Midden Delfland) ligt op een groot sportcomplex, Tennisclub Hodenpijl. Iedere wedstrijdtennisser kent deze club vanwege de enorme gezelligheid tijdens het open toernooi en de competities. Alle trainingen vinden, zowel de zomer als in de winter, op de buitenbanen van TC Hodenpijl plaats.

Gelegen tussen het Statenkwartier, Segbroek en de Vogelwijk is dit unieke tennispark gevestigd. Er zijn 8 gravelbanen, waarvan 7 banen met verlichting. Van april t/m december verzorgen wij hier voor alle leeftijdsgroepen diverse soorten cursussen.

‘Trots op onze organisatie, locaties én trainers’
Alex Luneman is inmiddels 14 jaar directeur/eigenaar van Tennisschool Jan de Rook. Onder zijn leiding is de tennisschool uitgegroeid tot een professionele organisatie waar bijna 2.800 tennissers jaarlijks aan zijn gekoppeld. Het team bestaat inmiddels uit 15 trainers.

Wij hebben nu 3 locaties waar we het gehele jaar trainingen kunnen geven. In de top waren dit er 8 maar we hebben nu een maximum gesteld op 4 locaties die we van A tot Z kunnen faciliteren.

Missie
‘Voor aankomende jaren hebben we de missie om onze kwaliteit te blijven garanderen. Dit geldt niet alleen bij de trainingen van volwassenen, maar juist ook bij de jongere tennissers. ”Als vader van 4 kinderen weet ik hoe belangrijk het is als je je kinderen door een trainer goed wordt opgevangen, begeleidt en gecoacht. Je draagt op zo’n moment toch het kostbaarste van jezelf even over aan een ander.” Onze hele organisatie is hier dan ook in alle opzichten op ingesteld. Kijk naar de locaties waar we actief zijn en maak je keuze.