fbpx

Op dit monumentale park met 17 Outdoor Full Season Kunstgrastennisbanen organiseren we gedurende het gehele jaar trainingen voor alle doelgroepen (kidstennis, tienertennis en volwassenen). Een prachtige locatie midden in het centrum van Oud-Rijswijk in een bosrijke omgeving ligt het park prachtig gesitueerd, omringd door waterpartijen en groen. 

 

Kennismakingscursus
Wij weten dat tennis leuk is toch? Desondanks zijn er nog superveel kids die nog nooit getennist hebben. Ontzettend zonde! Daar gaan we iets op verzinnen! Vanaf de week van 29 mei organiseren wij kennismakingstrainingen. Dit is een programma van 5 weken waarop je een les kan volgen op een vaste dag en tijd van 45 minuten. De dagen en tijden waarop we deze aanbieden zijn maandag, dinsdag of donderdag van 15:30-16:15 uur of 16:15-17:00 uur. Kies via het inschrijfformulier (bij de lesmogelijkheden op deze pagina) zelf je beschikbaarheid. 

Kids & Tieners zijn automatisch lid van het park als ze training volgen. Ze kunnen met dit lidmaatschap, naast hun trainingen, vrijspelen op de banen van Welgelegen. Zeven dagen per week tussen 09:00-19:00 uur. Volwassenen die voor de 1e keer een cursus volgen op Welgelegen krijgen ter introductie een proeflidmaatschap cadeau voor 3 maanden. Dit is eenmalig en men moet zich hier wel voor aanmelden om het te activeren.

Tennispark Welgelegen  
Laan te Blotinghe 1 – 2282 NJ Rijswijk – www.tennisparkwelgelegen.nl

CLUBCOACH

LESMOGELIJKHEDEN

Hieronder vind je de lesmogelijkheden waarvoor je je kan inschrijven van beginner tot gevorderd. In het inschrijfformulier kan je zelf aangeven op welke dagen en tijden je de training kan volgen en wij proberen je wensen te realiseren. Mocht dit niet lukken word je gebeld om andere mogelijkheden te bespreken. Na de inschrijving van het lesformulier ontvang je een bevestiging van inschrijving en krijg je 1-2 weken voor aanvang van de cursus de bevestiging per e-mail van deelname. Heb je tot deze tijd niks van ons gehoord hebben wij je naar jouw wensen kunnen plaatsen en als je benieuwd bent naar de stand van zaken log dan in met de gekregen inlog gegevens om de status van jouw inschrijving te bekijken.