fbpx

TENNISPARK WELGELEGEN

Op dit monumentale park met 21 Outdoor Full Season Kunstgrastennisbanen organiseren we gedurende het gehele jaar trainingen voor alle doelgroepen (kidstennis, tienertennis en volwassenen). Een prachtige locatie midden in het centrum van Oud-Rijswijk in een bosrijke omgeving ligt het park prachtig gesitueerd, omringd door waterpartijen en groen. / At this large location with 21 full season artificial courts we organize all kinds of training for kids, teens and adults

Kids & Tieners zijn automatisch lid van het park als ze training volgen. Dit is niet bindends maar ze kunnen met dit lidmaatschap, naast hun trainingen, vrijspelen op de banen van Welgelegen. Zeven dagen per week tussen 09:00-19:00 uur. Volwassenen die voor de 1e keer een cursus volgen op Welgelegen krijgen ter introductie een proeflidmaatschap cadeau voor 3 maanden. Dit is eenmalig. Kids become member when they participate in a training. This means that they can use the courts next to their training. Seven days a week between 09:00-19:00.

Tennispark Welgelegen  
Laan te Blotinghe 1 – 2282 NJ Rijswijk – www.tennisparkwelgelegen.nl

LESMOGELIJKHEDEN

LET OP: Najaarscursus zit VOL. Inschrijven kan maar je komt op de wachtlijst. Plaatsing is dus niet gegarandeerd en er wordt contact met je opgenomen als er een plek vrijkomt.