fbpx

Op dit monumentale park met 21 Outdoor Full Season Kunstgrastennisbanen organiseren we gedurende het gehele jaar trainingen voor alle doelgroepen (kidstennis, tienertennis en volwassenen). Een prachtige locatie midden in het centrum van Oud-Rijswijk in een bosrijke omgeving ligt het park prachtig gesitueerd, omringd door waterpartijen en groen. 

Kids & Tieners zijn automatisch lid van het park als ze training volgen. Ze kunnen met dit lidmaatschap, naast hun trainingen, vrijspelen op de banen van Welgelegen. Zeven dagen per week tussen 09:00-19:00 uur. Volwassenen die voor de 1e keer een cursus volgen op Welgelegen krijgen ter introductie een proeflidmaatschap cadeau voor 3 maanden. Dit is eenmalig en men moet zich hier wel voor aanmelden om het te activeren.

Tennispark Welgelegen  
Laan te Blotinghe 1 – 2282 NJ Rijswijk – www.tennisparkwelgelegen.nl

De reguliere zomercursus die vanaf april is gestart is in volle gang en alle plekjes zijn hierin gevuld. Vanwege de enorme aanvraag voor tennislessen voor volwassenen en rekening houdend met het feit dat niet iedereen deze zomer op vakantie gaat. Bieden we in de zomervakantie een 5 weekse cursus aan. Daarvoor kun Je je hieronder inschrijven en zelf aangeven welke dagen en tijden je beschikbaar bent.