fbpx

In Den Hoorn (gemeente Midden Delfland) ligt, op een groot sportcomplex, Tennisclub Hodenpijl. Iedere wedstrijdtennisser kent deze club vanwege de enorme gezelligheid tijdens het open toernooi en de competities. Alle trainingen vinden, zowel de zomer als in de winter, op de buitenbanen van TC Hodenpijl plaats.

Kids, Tieners & Volwassenen moeten lid zijn van TC Hodenpijl om trainingen te kunnen volgen. Hiermee kunnen ze naast hun training ook vrijspelen en deelnemen aan alle activiteiten die door de verschillende commissies gedurende het zomerseizoen worden georganiseerd. Uitzondering is dat kinderen die voor het eerst lid worden, het eerste jaar geen contributie hoeven te betalen. Zij betalen alleen het eenmalige inschrijfgeld.

Kennismakingscursus zomer 2023
Wij weten dat tennis leuk is toch? Desondanks zijn er nogĀ superveel kids die nog nooit getennist hebben. Ontzettend zonde! Daar gaan we iets op verzinnen! Vanaf de week van 29 mei organiseren wij kennismakingstrainingen. Dit is een programma van 5 weken waarop je een les kan volgen op een vaste dag en tijd van 45 minuten. De dagen en tijden waarop we deze aanbieden zijn woensdag of donderdag van 16:00-16:45 uur of 16:45-17:30 uur. Kies via het inschrijfformulier (op deze pagina zie je de link!) zelf je beschikbaarheid.

Tennisclub Hodenpijl
Zuidhoornseweg 6, 2635 DJ Den Hoorn – www.hodenpijl.nl

CLUBCOACH

LESMOGELIJKHEDEN

Hieronder vind je de lesmogelijkheden waarvoor je je kan inschrijven van beginner tot gevorderd. In het inschrijfformulier kan je zelf aangeven op welke dagen en tijden je de training kan volgen en wij proberen je wensen te realiseren. Mocht dit niet lukken word je gebeld om andere mogelijkheden te bespreken. Na de inschrijving van het lesformulier ontvang je een bevestiging van inschrijving en krijg je 1-2 weken voor aanvang van de cursus de bevestiging per e-mail van deelname. Heb je tot deze tijd niks van ons gehoord hebben wij je naar jouw wensen kunnen plaatsen en als je benieuwd bent naar de stand van zaken log dan in met de gekregen inlog gegevens om de status van jouw inschrijving te bekijken.