fbpx

Ik ben Alex Luneman. Sinds 1996 actief bij Tennisschool Jan de Rook. In 2007 heb ik 2 bedrijven van Jan overgenomen met als doelstelling de tennisschool iets te laten groeien qua locaties en die verder te professionaliseren. Het groeien van locaties is gelukt. Van 3 naar 6 en de professionalisering is helaas een illusie. Ik merk dat dit nooit een einde heeft. Iedere dag leg je de lat weer hoger maar wel met veel voldoening. Een super enthousiast team bepaald of deze tennisschool succesvoller gaat zijn. Ik heb gelukkig een hoop trainers die net even wat meer stappen zetten dan de collega tennisleraren. Dit maakt het verschil. 

Ik ben Birgit van Rij – Pardoel, wonend in Den Hoorn. Sinds september 1987 ben ik dienst bij Tennisschool Jan de Rook. Jan de Rook was toen mijn trainer dus het was erg leuk om bij hem in dienst te treden na het behalen van mijn A- & B -licentie. Het leukste aan werken bij Tennisschool Jan de Rook vind ik het werken in een groot team op verschillende locaties en lesgeven aan iedere leeftijdscategorie, niveaus. Het lesgeven aan de selectie en getalenteerde jeugd vind ik zeer speciaal. Tennis is mijn passie vanaf mijn 5e jaar, volop trainingen 5 dagen per week, competitie, toernooien nationaal en internationaal. Daarnaast heb ik 2 jaar college gehad in Amerika met een scholarship.

Ik ben Charles Hubert Jansen. Geboren in 1960 in Bergen op Zoom. Ik trainde bij de bond van 1970 tot 1975 en behoorde tot de beste 30 spelers van de Brabantse jeugd. Inmiddels ben ik 20 jaar tennistrainer op verschillende clubs. Sinds dit jaar werk ik bij Tennisschool Jan de Rook. In combineer muziek, beeldende kunst en sport (specifiek tennis). Ik ben een technische trainer en ik vind het belangrijk dat er aandacht is voor uitvoering. Dit is een belangrijk onderdeel van tactische keuzes maken.

Ik ben Camil, 31 jaar en woonachtig in Den Haag. Sinds 2011 werk ik bij Tennisschool Jan de Rook. Ik werkte hiervoor als tennisleraar bij TV Breekpunt. Daarnaast was ik bewegingconsulent bij stichting Zebra. Bij Tennisschool Jan de Rook ben ik de manager, werk ik als tennistrainer en ik ben de mede-eigenaar van Hello Padel Academy Holland. Het werken vind ik vooral leuk, omdat ik veel variatie heb. Elke dag is anders en daarbij vind ik het leuk om training te geven aan zowel de kids als de volwassenen. Ik heb een hoop enthousiasme op de baan en ik kan met iedere doelgroep opschieten. Naast mijn werk ga ik graag met vrienden stappen, uiteten met mijn vriendin en naar de sportschool.

Mijn naam is Corjon Mantouw, 55 jaar oud en ik woon in Den Haag. Ik ben getrouwd en ik heb drie prachtige kinderen. In Den Haag geboren en op mijn 4e naar Tiel verhuisd. Daarna in verschillende plaatsen gewoond i.v.m werk. Nu woon ik weer in Den Haag en dat bevalt mij prima. Vanaf april 2019 werk ik bij Tennisschool Jan de Rook. Ik heb altijd in het tennisvak gezeten en dat bevalt mij nog prima. Het leukste aan mijn werk vind ik om jong en oud wat bij te leren. Het blijft een prachtig beroep. Mijn passie is om de kinderen wat te leren en dat zullen zij ook ervaren tijdens mijn trainingen. Naast mijn werk kook ik ook graag. Daarbij ben ik vaak op de racefiets te vinden. Ik geniet van het leven!

Mijn naam is Danny Bertram, 45 jaar oud en ik woon in Den Haag, geboren in Delft. Sinds 1 oktober 2019 ben ik weer terug bij Tennisschool Jan de Rook als tennistrainer. Dat bevalt me weer goed en dit team is super gezellig. Hiervoor was ik clubtrainer bij Tennispark Overdam in Leidschendam. Ik ben nu tennisleraar voor kids en volwassenen op Welgelegen. Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik met verschillende volwassenen en kinderen werk waarbij ik het een uitdaging vind om deze groepen echt iets te leren op zowel technisch als tactisch gebied. Mensen moeten bij mij komen trainen, omdat plezier bij mij zeer belangrijk is. Naast veel plezier op de baan leer je ook elke week weer iets nieuws op technisch en tactisch vlak in de dubbel en single. Ik heb een dochter van 7 dus naast mijn werk gaan wij vaak samen op pad met de fiets of naar het strand. Naast zelf tennissen en tennisles geven, maak ik ook graag mooie ritten op de racefiets.

Mijn naam is Dean van Haeren, 21 jaar oud en ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag. Ik werk sinds 1 april 2017 bij Tennisschool Jan de Rook. Hiervoor werkte ik bij de Albert Heijn als vakkenvuller. Momenteel geef ik tennislessen aan kinderen en volwassenen. Daarbij help ik twee dagen in de week met het parkonderhoud. Het leukste aan mijn werk vind ik dat de kinderen en volwassenen plezier hebben en niet onbelangrijk, daarbij ook wat leren en beter worden in tennis. Je moet bij mij komen tennissen omdat de lessen altijd leerzaam en gezellig zijn. Naast mijn werk ben ik vooral aan het trainen voor de handbal. Daarbij speel ik zelf ook 1 keer in de week padel op Estate Padel Club.

Dennis

Mijn naam is Dennis van Werven. 32 jaar en geboren in Den Haag. De afgelopen 14 jaar ben ik werkzaam geweest als tennisleraar en heb ik met veel plezier op allerlei niveaus mijn kennis en plezier overbracht op de tennisbaan. 
Sinds 1 april 2020 ben ik werkzaam bij tennisschool Jan de Rook en ben ik deze nieuwe uitdaging “op de schitterende locatie Welgelegen” met volle overgave aangegaan. Zelf speel ik al jaren in competitie/toernooi verband op 3/3 niveau waar ik zelf nog veel voldoening uithaal. Kom je bij mij lessen, dan zal ik al mijn ervaring en plezier in de sport gebruiken om jullie de meest leuke en leerzame lessen aan te bieden.

Ik ben Maarten Suderee, 30 jaar oud en geboren in Den Haag. Ik werk vanaf april 2019 bij Tennisschool Jan de Rook en hiervoor heb ik Sport en Bewegen gedaan op het Mondriaan in Delft. Ik liep stage bij Burgersdijktennis en daar heb ik 10 jaar lang gewerkt als hoofdtrainer van de Rhijenhof. Momenteel ben ik locatiemanager van Tennispark Houtrust en daarnaast geef ik veel tennistrainingen. Het leukste aan mijn werk vind ik het in contact zijn met allerlei verschillende mensen. Ieder persoon iets leren op hun eigen manier is een uitdaging en een ervaring. Kom bij mij trainen, want ik maak er altijd een feestje van op de baan. Het is gezellig, maar ook erg leerzaam bij mij op de baan. Naast het lesgeven, wandel ik vaak met mijn hond. Daarbij vind ik het ook leuk steeds vaker padel te spelen en het spelletje beter te leren kennen.

Ik ben Patrick Aalderink, geboren in 1976 in Voorburg. Ik woon heel mijn leven al in Rijswijk en sinds 2011 in Pijnacker. In 98/99 bij Tennisschool Jan de Rook gewerkt en daarna naar het Westland vertrokken. Ik combineer het nu met Verburch tennis en Tennisschool Jan de Rook. Altijd al fulltime lesgegeven. Ik vind het heel erg belangrijk dat de leerlingen in ieder geval met een lach de baan verlaten en een natte rug hebben. Als leerlingen eenmaal bij mij hebben getraind willen ze niet anders meer. Naast mijn werk probeer ik zoveel mogelijk tijd te spenderen met mijn gezin, waardoor het zelf sporten er niet meer van komt.

Ik ben Simone Stolte, 26 jaar en woon in Den Haag. Sinds april 2019 geef ik tennisles aan de jeugd bij Jan de Rook. 
Hiervoor gaf ik tennisles op verschillende anderen verenigingen. Het contact met de kinderen vind ik erg leuk en om tijdens de les zoveel mogelijk in te spelen op de belevingswereld van het kind. Ik vind plezier op de baan heel belangrijk en dat leerlingen zich iedere week blijven ontwikkelen. Naast het lesgeven bij Jan de Rook werk ik ook nog bij een Buitenschoolse Opvang.

Mijn naam is Tom Ravestein ik ben 29 jaar en ik kom uit Rijswijk. Ik werk sinds maart 2016 bij Tennisschool Jan de Rook en hiervoor gaf ik tennisles op een andere vereniging. Het leukste aan mijn werk vind ik het enthousiasmeren van jong en oud voor het tennisspelletje. Ik ben momenteel locatiemanager op Hodenpijl en ik geef les op Welgelegen en Hodenpijl. Ik zorg altijd voor een leuke en gezellige training waarbij de leerlingen toch veel leermomenten hebben. Ik blijf niet te lang in het technische aspect hangen en laat de leerlingen veel spelsituaties trainen. Naast het lesgeven tennis ik zelf ook nog veel. 

Mijn naam is Vito Hofstede, 21 jaar oud en ik kom uit Den Haag. Ik begon met stage lopen bij Tennisschool Jan de Rook op 4 september 2017. Nadat ik mijn schooljaar had gehaald ben ik een jaar later ben ik begonnen met lesgeven voor de tennisschool. Ik studeer op het Mondriaan Sport en Bewegen en ik heb altijd bij Partycentrum Madestein gewerkt. Het leukste aan mijn werk vind ik om de kinderen en volwassenen elke week te zien groeien en dat iedereen veel plezier in het tennissen blijft houden. Het allermooiste is wanneer de leerlingen blijven tennissen wanneer hun lessenreeks is afgelopen. Ik vind het leuk om verschillende leeftijden les te geven en ik wil het liefst dat iedereen zoveel mogelijk van mij leert en veel kan verbeteren als nodig is. Daarbij ben ik altijd een vrolijke leraar en ik ben altijd in voor een grapje.