fbpx

Alex Luneman

Ik ben Alex Luneman. Sinds 1996 actief bij Tennisschool Jan de Rook. In 2007 heb ik 2 bedrijven van Jan overgenomen met als doelstelling de tennisschool iets te laten groeien qua locaties en die verder te professionaliseren. Het groeien van  locaties is gelukt. Van 3 naar 6 en de professionalisering is helaas een illusie.. Ik merk dat dit nooit een einde heeft. Iedere dag leg je de lat weer hoger maar wel met veel voldoening. Een super enthousiast team bepaald of deze tennisschool succesvoller gaat zijn. Ik heb gelukkig een hoop trainers die net even wat meer stappen zetten dan de collega tennisleraren. Dit maakt het verschil.  

birgit van rij

Ik ben Birgit van Rij – Pardoel, wonend in Den Hoorn. Sinds september 1987 ben ik dienst bij Tennisschool Jan de Rook. Jan de Rook was toen mijn trainer dus het was erg leuk om bij hem in dienst te treden na het behalen van mijn A- & B -licentie. Het leukste aan werken bij Tennisschool Jan de Rook vind ik het werken in een groot team op verschillende locaties en lesgeven aan iedere leeftijdscategorie, niveaus. Het lesgeven aan de selectie en getalenteerde jeugd vind ik zeer speciaal. Tennis is mijn passie vanaf mijn 5e jaar, volop trainingen 5 dagen per week, competitie, toernooien nationaal en internationaal. Daarnaast heb ik 2 jaar college gehad in Amerika met een scholarship. 

charles hubert jansen

Ik ben Charles Hubert Jansen. Geboren in 1960 in Bergen op Zoom. Ik trainde bij de bond van 1970 tot 1975 en behoorde tot de beste 30 spelers van de Brabantse jeugd. Inmiddels ben ik 20 jaar tennistrainer op verschillende clubs. Sinds dit jaar werk ik bij Tennisschool Jan de Rook. In combineer muziek, beeldende kunst en sport (specifiek tennis). Ik ben een technische trainer en ik vind het belangrijk dat er aandacht is voor uitvoering. Dit is een belangrijk onderdeel van tactische keuzes maken. 

camil bouwhuis

Ik ben Camil, 31 jaar en woonachtig in Den Haag. Sinds 2011 werk ik bij Tennisschool Jan de Rook. Ik werkte hiervoor als tennisleraar bij TV Breekpunt. Daarnaast was ik bewegingconsulent bij stichting Zebra. Bij Tennisschool Jan de Rook ben ik de manager, werk ik als tennistrainer en ik ben de mede-eigenaar van Hello Padel Academy Holland. Het werken vind ik vooral leuk, omdat ik veel variatie heb. Elke dag is anders en daarbij vind ik het leuk om training te geven aan zowel de kids als de volwassenen. Ik heb een hoop enthousiasme op de baan en ik kan met iedere doelgroep opschieten. Naast mijn werk ga ik graag met vrienden stappen, uiteten met mijn vriendin en naar de sportschool.

Corjon Mantouw

Mijn naam is Corjon Mantouw, 55 jaar oud en ik woon in Den Haag. Ik ben getrouwd en ik heb drie prachtige kinderen. In Den Haag geboren en op mijn 4e naar Tiel verhuisd. Daarna in verschillende plaatsen gewoond i.v.m werk. Nu woon ik weer in Den Haag en dat bevalt mij prima. Vanaf april 2019 werk ik bij Tennisschool Jan de Rook. Ik heb altijd in het tennisvak gezeten en dat bevalt mij nog prima. Het leukste aan mijn werk vind ik om jong en oud wat bij te leren. Het blijft een prachtig beroep. Mijn passie is om de kinderen wat te leren en dat zullen zij ook ervaren tijdens mijn trainingen. Naast mijn werk kook ik ook graag. Daarbij ben ik vaak op de racefiets te vinden. Ik geniet van het leven!

danny bertram

Ik ben Danny Bertram, 44 jaar en ik ben woonachtig in Delft. Sinds 1 oktober ben ik weer terug bij Tennisschool Jan de Rook in een volledig nieuwe uitdagende combifunctie als tennisleraar en coördinator van de events. Voordat ik hier kwam werken,  was ik fulltime clubtrainer op Tennispark Overdam. Hetgeen dat ik het leukste vind aan mijn werk hier is het contact met allemaal verschillende mensen en kinderen waarbij ik het de uitdaging vind om tennissers echt iets te leren op zowel technisch als tactisch gebied en gevorderde tennissers beter te maken. Naast mijn werk ga ik vaak sporten, fietsen of naar het strand met mijn dochter van 6 jaar. Natuurlijk slaan we ook 1x in de week een balletje samen.

dean van haeren

Mijn naam is Dean van Haeren, 21 jaar oud en ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag. Ik werk sinds 1 april 2017 bij Tennisschool Jan de Rook. Hiervoor werkte ik bij de Albert Heijn als vakkenvuller. Momenteel geef ik tennislessen aan kinderen en volwassenen. Daarbij help ik twee dagen in de week met het parkonderhoud. Het leukste aan mijn werk vind ik dat de kinderen en volwassenen plezier hebben en niet onbelangrijk, daarbij ook wat leren en beter worden in tennis. Je moet bij mij komen tennissen omdat de lessen altijd leerzaam en gezellig zijn. Naast mijn werk ben ik vooral aan het trainen voor de handbal. Daarbij speel ik zelf ook 1 keer in de week padel op Estate Padel Club.  

Maarten suderee

Ik ben Maarten Suderee, 30 jaar oud en geboren in Den Haag. Ik werk vanaf april 2019 bij Tennisschool Jan de Rook en hiervoor heb ik Sport en Bewegen gedaan op het Mondriaan in Delft. Ik liep stage bij Burgersdijktennis en daar heb ik 10 jaar lang gewerkt als hoofdtrainer van de Rhijenhof. Momenteel ben ik locatiemanager van Tennispark Houtrust en daarnaast geef ik veel tennistrainingen. Het leukste aan mijn werk vind ik het in contact zijn met allerlei verschillende mensen. Ieder persoon iets leren op hun eigen manier is een uitdaging en een ervaring. Kom bij mij trainen, want ik maak er altijd een feestje van op de baan. Het is gezellig, maar ook erg leerzaam bij mij op de baan. Naast het lesgeven, wandel ik vaak met mijn hond. Daarbij vind ik het ook leuk steeds vaker padel te spelen en het spelletje beter te leren kennen. 

patrick aalderink

Ik ben Patrick Aalderink, geboren in 1976 in Voorburg. Ik woon heel mijn leven al in Rijswijk en sinds 2011 in Pijnacker. In 98/99 bij Tennisschool Jan de Rook gewerkt en daarna naar het Westland vertrokken. Ik combineer het nu met Verburch tennis en Tennisschool Jan de Rook. Altijd al fulltime lesgegeven. Ik vind het heel erg belangrijk dat de leerlingen in ieder geval met een lach de baan verlaten en een natte rug hebben. Als leerlingen eenmaal bij mij hebben getraind willen ze niet anders meer. Naast mijn werk probeer ik zoveel mogelijk tijd te spenderen met mijn gezin, waardoor het zelf sporten er niet meer van komt.

 

simone stolte

Ik ben Simone Stolte, 25 jaar en woon in Den Haag. Sinds april 2019 geef ik tennisles aan de jeugd bij Jan de Rook. Hiervoor gaf ik tennisles op verschillende andere verenigingen. Het contact met de kinderen vind ik erg leuk. Daarnaast vind ik het fantastisch om tijdens de les zoveel mogelijk in te spelen op de belevingswereld van het kind. Ten eerste vind ik plezier op de baan heel bel. Daarbij is het mijn doel dat de leerlingen zich iedere week blijven ontwikkelen. Naast het lesgeven bij Tennisschool Jan de Rook werk ik ook nog bij een buitenschoolse opvang.

tenzing van der meer

Mijn naam is Tenzing van der Meer, 23 jaar oud en ik kom uit Rijswijk. Vanaf 1 oktober 2019 ben ik werkzaam bij Tennisschool Jan de Rook. Hiervoor werkte in in de horeca bij Hotel Restaurant & Spa Savarin. Dit doe ik naast het lesgeven nog steeds. Het leuke aan tennisles geven vind ik het sociale aspect. Je werkt met zoveel verschillende mensen, jong en oud. Dit is een leuke uitdaging en gezellig. Naast het lesgeven werk ik nog steeds in de horeca. 

tom ravestein

Mijn naam is Tom Ravestein, 30 jaar oud en ik woon in Rijswijk. Sinds maart 2016 werk ik bij Tennisschool Jan de Rook. Hiervoor gaf ik tennisles op een andere vereniging. Momenteel ben ik locatiemanager op Hodenpijl en tennisleraar op Tennispark Welgelegen en op Hodenpijl. Het leukste aan mijn werk vind ik het enthousiasmeren van jong en oud voor het tennisspelletje. Mensen moeten bij mij komen trainen, omdat ik altijd zorg voor een leuke en gezellige training, waarbij leerlingen toch veel leermomenten hebben. Ik blijft niet te lang in het technische aspect hangen en laat de leerlingen veel spelsituaties trainen. Naast mijn werk tennis ik zelf ook nog heel veel. Daarbij fitness en padel ik ook nog af en toe met vrienden. 

vito hofstede

Mijn naam is Vito Hofstede, 21 jaar oud en ik kom uit Den Haag. Ik begon met stage lopen bij Tennisschool Jan de Rook op 4 september 2017. Nadat ik mijn schooljaar had gehaald ben ik een jaar later ben ik begonnen met lesgeven voor de tennisschool. Ik studeer op het Mondriaan Sport en Bewegen en ik heb altijd bij Partycentrum Madestein gewerkt. Het leukste aan mijn werk vind ik om de kinderen en volwassenen elke week te zien groeien en dat iedereen veel plezier in het tennissen blijft houden. Het allermooiste is wanneer de leerlingen blijven tennissen wanneer hun lessenreeks is afgelopen. Ik vind het leuk om verschillende leeftijden les te geven en ik wil het liefst dat iedereen zoveel mogelijk van mij leert en veel kan verbeteren als nodig is. Daarbij ben ik altijd een vrolijke leraar en ik ben altijd in voor een grapje.