fbpx

Ik ben Alex Luneman. Sinds 1996 actief bij Tennisschool Jan de Rook. In 2007 heb ik 2 bedrijven van Jan overgenomen met als doelstelling de tennisschool iets te laten groeien qua locaties en die verder te professionaliseren. Iedere dag leg je de lat weer hoger maar wel met veel voldoening. Een super enthousiast team bepaald of deze tennisschool succesvoller gaat zijn. Ik heb gelukkig een hoop trainers die net even wat meer stappen zetten dan de collega tennisleraren. Dit maakt het verschil. 

Ik ben Birgit van Rij – Pardoel, wonend in Den Hoorn. Sinds september 1987 ben ik dienst bij Tennisschool Jan de Rook. Jan de Rook was toen mijn trainer dus het was erg leuk om bij hem in dienst te treden na het behalen van mijn A- & B -licentie. Het leukste aan werken bij Tennisschool Jan de Rook vind ik het werken in een groot team op verschillende locaties en lesgeven aan iedere leeftijdscategorie, niveaus. Het lesgeven aan de selectie en getalenteerde jeugd vind ik zeer speciaal. Tennis is mijn passie vanaf mijn 5e jaar, volop trainingen 5 dagen per week, competitie, toernooien nationaal en internationaal. Daarnaast heb ik 2 jaar college gehad in Amerika met een scholarship.

Ik ben Charles Hubert Jansen. Geboren in 1960 in Bergen op Zoom. Ik trainde bij de bond van 1970 tot 1975 en behoorde tot de beste 30 spelers van de Brabantse jeugd. Inmiddels ben ik 20 jaar tennistrainer op verschillende clubs. Sinds dit jaar werk ik bij Tennisschool Jan de Rook. In combineer muziek, beeldende kunst en sport (specifiek tennis). Ik ben een technische trainer en ik vind het belangrijk dat er aandacht is voor uitvoering. Dit is een belangrijk onderdeel van tactische keuzes maken.

Ik ben Camil, geboren in 1988 en woonachtig in Den Haag. Sinds 2011 werk ik bij Tennisschool Jan de Rook. Ik werkte hiervoor als tennisleraar bij TV Breekpunt. Daarnaast was ik bewegingconsulent bij stichting Zebra. Bij Tennisschool Jan de Rook ben ik de manager, werk ik als tennistrainer en ik ben de mede-eigenaar van Hello Padel Academy Holland. Het werken vind ik vooral leuk, omdat ik veel variatie heb. Elke dag is anders en daarbij vind ik het leuk om training te geven aan zowel de kids als de volwassenen. Ik heb een hoop enthousiasme op de baan en ik kan met iedere doelgroep opschieten. Naast mijn werk ga ik graag met vrienden stappen, uiteten met mijn vriendin en naar de sportschool.

Ik ben Patrick Aalderink, geboren in 1976 in Voorburg. Ik woon heel mijn leven al in Rijswijk en sinds 2011 in Pijnacker. In 98/99 bij Tennisschool Jan de Rook gewerkt en daarna naar het Westland vertrokken. Ik combineer het nu met Verburch tennis en Tennisschool Jan de Rook. Altijd al fulltime lesgegeven. Ik vind het heel erg belangrijk dat de leerlingen in ieder geval met een lach de baan verlaten en een natte rug hebben. Als leerlingen eenmaal bij mij hebben getraind willen ze niet anders meer. Naast mijn werk probeer ik zoveel mogelijk tijd te spenderen met mijn gezin, waardoor het zelf sporten er niet meer van komt.

Mijn naam is Tom Ravestein geboren in 1989 en ik kom uit Rijswijk. Ik werk sinds maart 2016 bij Tennisschool Jan de Rook en hiervoor gaf ik tennisles op een andere vereniging. Het leukste aan mijn werk vind ik het enthousiasmeren van jong en oud voor het tennisspelletje. Ik ben momenteel locatiemanager op Hodenpijl en ik geef les op Welgelegen en Hodenpijl. Ik zorg altijd voor een leuke en gezellige training waarbij de leerlingen toch veel leermomenten hebben. Ik blijf niet te lang in het technische aspect hangen en laat de leerlingen veel spelsituaties trainen. Naast het lesgeven tennis ik zelf ook nog veel.