fbpx

In Den Hoorn (gemeente Midden Delfland) ligt, op een groot sportcomplex, Tennisclub Hodenpijl. Iedere wedstrijdtennisser kent deze club vanwege de enorme gezelligheid tijdens het open toernooi en de competities. Alle trainingen vinden, zowel de zomer als in de winter, op de buitenbanen van TC Hodenpijl plaats.

Kids, Tieners & Volwassenen moeten lid zijn van TC Hodenpijl om trainingen te kunnen volgen. Hiermee kunnen ze naast hun training ook vrijspelen en deelnemen aan alle activiteiten die door de verschillende commissies gedurende het zomerseizoen worden georganiseerd. Uitzondering is echter wel dat kinderen die voor het eerst lid worden, het eerste jaar geen lid hoeven zijn als ze alleen trainingen volgen.

Tennisclub Hodenpijl
Zuidhoornseweg 6, 2635 DJ Den Hoorn – www.hodenpijl.nl

Alle trainingen tot aan de zomervakantie zitten helaas vol. Gedurende de zomervakantie worden er alleen volwassen trainingen aangeboden op de locatie Welgelegen in Rijswijk. Wil je je hier aanmelden klik dan op de trainingslocatie Welgelegen in de menubalk om je inschrijving te voldoen. Inschrijven voor de najaarsperiode (vanaf oktober)? Deze cursussen staan vanaf 1 juli online op deze pagina.