fbpx

INLOGGEN, REGISTREREN EN WISSELEN

Op deze pagina kunt u inloggen. Heeft u nog geen toegangscode of weet u uw wachtwoord niet meer, dan kunt u zich registreren. Als u wilt inschrijven voor tennisles en nog geen toegangscode heeft, dan kunt u “gewoon” het blanco inschrijfformulier voor de les invullen en dan krijgt u vanzelf de toegangscode gemaild.

Via “Wisselen” (ook wel “Ouderlijk toezicht” genoemd) kunt u met elkaar meekijken en voor elkaar reserveringen maken en inschrijvingen doen. Die functie stelt u in via de APP.

WEL OF NIET INLOGGEN?

Inloggen is alleen noodzakelijk als u losse lessen wilt reserveren. Wilt u alleen inschrijven voor een serie lessen, toernooien of evenementen, dan kunt u altijd het blanco formulier invullen. Wij controleren dan of u reeds in onze administratie staat: zo wel, dan koppelen wij die inschrijving aan uw gegevens en zonodig werken wij die bij; zo niet, dan wordt u een nieuwe persoon in onze administratie en krijgt u een persoonlijke toegangscode.

INFORMATIE

Wij gebruiken voor onze administratie en communicatie PLANMYSPORT. Voor het vastleggen van uw gegevens gelden onderstaande voorwaarden. Klik op de titel voor details.
Do you want to read these conditions in English, please first press the American-flag above and reload this page.