fbpx

Waarschijnlijk zul je ergens in het jaar een schoolvakantie niet op een vakantieadres vieren. Wij organiseren dan waarschijnlijk voor jou een Tennis Fun Camp kamp in verschillende weken op diverse locaties.  Om mee te doen aan het Tennis Fun Camp hoef je geen tenniservaring te hebben (dus ook vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes zijn welkom) omdat we iedere week op niveau trainen. iedere week hebben we plek voor max. 24 kids (2 tot 3 begeleiders afhankelijk van de groepsgrootte).

Wij kiezen voor een kort, 3-daags, sportkamp waar je maandag en dinsdag van 09:00-17:00 uur en woensdag van 09:00-12:00 uur wordt verwacht.

Wat kun je verwachten?
Iedere ochtend beginnen wij met een lekkere intensieve tennistraining. Uiteraard eerst een korte warminig up en alle tennisslagen worden hier behandeld, op een leuke, leerzame. Rond de klok van 12:00 staat er een lekkere, gezonde lunch voor je klaar. De middagen worden wisselend ingericht met spel en sportonderdelen (Padel, Hockey, Voetbal, FUN games etc.). Dit 3-daagse Fun Camp kost € 110,- per persoon inclusief lunch, drinken en materiaal. 

Locaties & Data

  • Nu nog niet bekend i.v.m. covid-19. Evenementen mogen vooralsnog niet georganiseerd worden.

Lijkt je dit leuk? Klik dan op een van onderstaande linkjes om jezelf aan te melden. Heb je vragen? Stuur een mail naar Maarten en hij helpt je graag verder. Schrijf je snel in want VOL=VOL.

De 1e en de laatste week van de zomervakantie organiseren we jaarlijks een trainingsweek van 5 dagen inclusief een KNLTB jeugdtoernooi in de buurt.

Deze week is van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00-18:00 uur. Tijdens de ochtenduren wordt er lekker intensief op alle aspecten van het tennisspel getraind en in de middag vertrekken we naar het toernooi waar wedstrijden worden gespeeld tegen andere spelers. Dit is een officieel KNLTB toernooi en we nemen de kinderen mee die in groen en geel spelen. De week is bedoeld voor kinderen van 8 t/m 17 jaar die al enige tenniservaring hebben.

Wat kun je tijdens die week verwachten; 

  • technische & tactische tennistraining
  • conditionele trainingen
  • onderlinge trainingswedstrijden
  • samenwerkingsopdrachten
  • opdoen van wedstrijdervaring
  • leren kennen van andere spelers 

De locatie waar we dit organiseren is wisselend en wordt jaarlijks bepaald aan de hand van de toernooien die we gaan spelen in een betreffende week. Je kunt niet inschrijven voor deze week maar het gaat op uitnodiging. Mocht je meer informatie willen dan kun je mailen met Birgit van Rij die deze week coördineert.