fbpx

PADEL TENNIS FUN CAMP

Omdat onze Padel en Tennis Fun Camps voorgaande jaren een enorm succes waren, organiseren we voor jou in de schoolvakanties verschillende Fun Campen. Om mee te doen aan het hoef je géén padel- of tenniservaring te hebben (dus ook vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes zijn welkom) omdat we ieder dagdeel de groep op leeftijd en niveau indelen. LET OP: de minimale leeftijd om deel te nemen is 6 jaar en maximaal 14 jaar.

Wat kun je verwachten?
Iedere ochtend beginnen wij met een lekkere intensieve training. Uiteraard eerst een korte warming up en alle tennis- en padelslagen worden hier behandeld, op een leuke en leerzame manier. Rond de klok van 12:00 uur staat er een lekkere, gezonde lunch voor je klaar. De middagen worden wisselend ingericht met spel- en sportonderdelen (Hockey, Voetbal, FUN, ruilspel, levend stratego & andere games) en krijgt iedereen nog een versnapering. Dit 3-daagse Fun Camp kost € 165,00 per persoon inclusief lunch, drinken en materiaal. 

Lijkt je dit leuk? Klik dan op een van onderstaande linkjes om jezelf aan te melden. Heb je vragen? Reageer dan op deze mail en we helpen je graag verder. Schrijf je snel in want VOL=VOL. KLIK HIER om naar de aparte pagina te gaan om in te schrijven