fbpx

Deze zomervakantie organiseren wij weer, voor jou, in 2 verschillende weken een Tennis Fun Camp in de eerste week van de zomervakantie en in de laatste week van de zomervakantie.
Om mee te doen aan het Tennis Fun Camp hoef je geen tenniservaring te hebben (dus ook vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes zijn welkom) omdat we iedere week op niveau de groep indelen. 
Wij hebben gekozen voor een kort, 3-daags, sportkamp waar je maandag en dinsdag van 09:00-17:00 uur en woensdag van 09:00-12:00 uur wordt verwacht. LET OP; de minimale leeftijd om deel te nemen is 6 jaar.

Wat kun je verwachten?
Iedere ochtend beginnen wij met een lekkere intensieve tennistraining. Uiteraard eerst een korte warminig up en alle tennisslagen worden hier behandeld, op een leuke en leerzame manier. Rond de klok van 12:00 staat er een lekkere, gezonde lunch voor je klaar. De middagen worden wisselend ingericht met spel en sportonderdelen (Padel (afhankelijk per locatie), Hockey, Voetbal, FUN games, levend stratego, ruilspel etc) en krijgt iedereen nog een een versnapering. Dit 3-daagse Fun Camp kost € 135,- per persoon inclusief lunch, drinken en materiaal. drinken en materiaal.