fbpx

FUNCAMP

In diverse vakanties organiseren wij weer, voor jou, een Fun Camp. Om mee te doen aan het Tennis Fun Camp hoef je geen tenniservaring te hebben (dus ook vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes zijn welkom) omdat we iedere week op niveau de groep indelen. Wij kiezen vrijwel altijd voor een kort, 3-daags, sportkamp waar je maandag en dinsdag van 09:00-17:00 uur en woensdag van 09:00-12:00 uur wordt verwacht. LET OP; de minimale leeftijd om deel te nemen is 6 jaar.

Wat kun je verwachten?
Iedere ochtend beginnen wij met een lekkere intensieve tennistraining. Uiteraard eerst een korte warminig up en alle tennisslagen worden hier behandeld, op een leuke en leerzame manier. Rond de klok van 12:00 staat er een lekkere, gezonde lunch voor je klaar. De middagen worden wisselend ingericht met spel en sportonderdelen (Padel (afhankelijk per locatie), Hockey, Voetbal, FUN games, levend stratego, ruilspel etc) en krijgt iedereen nog een een versnapering. Dit 3-daagse Fun Camp kost € 135,- per persoon inclusief lunch, drinken en materiaal. drinken en materiaal.

1e week zomervakantie
Deze inschrijving is alleen voor de 1e week van de zomervakantie
Maandag 10 juli t/m woensdag 12 juli op TC Hodenpijl (Den Hoorn)
WIJZIGKlik hier om in te schrijven voor het Fun Camp 1e week zomervakantie

laatste week zomervakantie
Deze inschrijving is alleen voor de laatste week van de zomervakantie
Maandag 14 augustus t/m woensdag 16 augustus op Tennispark Welgelegen (Rijswijk)
WIJZIGKlik hier om in te schrijven voor het Fun Camp laatste week zomervakantie

Lijkt je dit leuk? Klik dan op een van bovenstaande linkjes om jezelf aan te melden. Heb je vragen? Stuur een mail naar info@tennisschooljanderook.nl en we helpen je graag verder. Schrijf je snel in want VOL=VOL.