fbpx

FAQ

HOE KAN IK MIJ AFMELDEN VOOR EEN LES?
Om je af te melden voor een les kan je het beste bellen of appen met je trainer die in je wekelijkse uitnodigings mail staat vermeld of naar Tennisschool Jan de Rook (070 390 27 22)

WAT MOET IK DOEN ALS IK WIL TRAINEN, MAAR IK GEEN RACKET HEB?
Wij hebben diverse leen- en demorackets waar zonder kosten gebruik van kan worden gemaakt. Wel kan worden gevraagd naar een legitimatiebewijs als onderpand, deze krijg je terug zodra je het racket weer inlevert.

HET IS SLECHT WEER, ZIJN DE BANEN BESPEELBAAR EN GAAN DE LESSEN DOOR?
Wanneer de banen niet bespeelbaar zijn, wordt dit doorgegeven door je eigen trainer. Lees meer over de lessen en slecht weer in het lesreglement.

KAN IK BIJ TENNISSCHOOL JAN DE ROOK WERKEN?
We hebben momenteel een redelijk vast team van tennistrainers, maar je kunt altijd kijken bij vacatures of er een functie openstaat.

KAN MIJN KIND VAN 5 MEETRAINEN?
Ja je kind van 5 jaar mag al meetrainen in een tennisles. Kinderen kunnen al komen tennissen als ze 4 jaar oud zijn. 

IK ZOU GRAAG EEN KEER EEN PROEFLES WILLEN VOLGEN, KAN DAT?
Als je lid bent van een vereniging mag je gratis meedoen met een van de trainingen. Als je een proefles wilt dan is dit ook eenmalig mogelijk als je geen lid bent van een vereniging.

DE CURSUS IS AL BEGONNEN, KAN IK NOG MEEDOEN?
Wil je nog meedoen met een cursus die al begonnen is? Schrijf in en we kijken dagelijks naar de nieuwe inschrijvingen. We nemen, na inschrijving, contact met je op. Duurt het je te lang mail dan even naar info@tennisschooljanderook.nl

IK BEN INGEDEELD OP EEN BEPAALDE DAG EN TIJD WANNEER IK NIET KAN, WAT NU?
Stuur een mail naar info@tennisschooljanderook.nl of bel naar 070 390 27 22 om te overleggen of er iets aangepast kan worden aan de tijd en/of dag.

MIJN KIND WILT STOPPEN MET LESSEN, MAAR ER STAAN NOG LESSEN OPEN, MOET IK DEZE BETALEN?
In een groep moet je de overige lessen nog betalen of zelf een vervangen sturen. Als er iemand in de wacht staat om te komen tennissen dan kunnen wij het eventueel zelf oplossen. 

MIJN KIND BEGINT NET MET TENNISSEN, IN WELKE GROEP WORDT HIJ INGEDEELD?
Het ligt eraan hoe oud je zoon of dochter is. Bekijk  de pagina ”sterkte” om te zien in welke groep hij of zij terecht komt. Als je hier nog vragen over hebt kan je ook altijd bellen of mailen naar info@tennisschooljanderook.nl.

MOET MIJN KIND LID ZIJN VAN DE CLUB?
Als je kind tennisles volgt bij ons op een bepaalde club, hoeft hij of zij geen lid te zijn van deze club.

MIJN VRAAG STAAT ER NIET BIJ.
Mail je vraag naar info@tennisschooljanderook.nl