fbpx

IS JOUW CLUB TOE AAN EEN FRISSE WIND?

Momenteel geven wij trainingen op 3 locaties, alle gegeven door gelicenseerd trainers of in opleiding tot. 

Het is belangrijk om als club, vereniging of locatie te weten waar je voor staat en wat je ambitie is. Is het belangrijk dat je gezien wordt als een gezellig park waar men kan vrijspelen en een hapje en drankje kan doen? Of wil je je profileren als locatie waar de beste trainers de kinderen die de toekomst hebben naar een hoger tennislevel brengen? 

Tennisschool Jan de Rook kan in alle gevallen een belangrijke pion zijn op jouw club. Met gekwalificeerde trainers worden volwassenen gemotiveerd om het beste uit hun trainingen te halen om hun niveau te verbeteren. De kids en tieners worden uitgedaagd en groeien qua tennisprestaties en technische vaardigheden.

Tennisschool Jan de Rook neemt alle verantwoordelijkheden van de tennislessen op zich en geeft met plezier training in de leukste sport van Nederland! Echter zijn we wel van mening dat je altijd in goed overleg met de huidige trainer(s) alles eraan te hebben gedaan met elkaar om tot een goede samenwerking. We werken met mensen en dit ligt altijd gevoelig. Maar mocht de koek op zijn, wat uiteraard wel gebeurt, neem dan gerust een contact op om van gedachte te wisselen, advies en een kennismaking. Je kunt hier Alex Luneman voor benaderen per e-mail.