fbpx

Gelegen tussen het Statenkwartier, Segbroek en de Vogelwijk is dit unieke tennispark gevestigd. Er zijn 8 gravelbanen, waarvan 7 banen met verlichting. Van april t/m december verzorgen wij hier voor alle leeftijdsgroepen diverse soorten cursussen. Hieronder kun je zien wat we voor je kunnen betekenen op deze zeer gastvrije en gezellige club. Bij iedere cursus staat alle informatie omschreven, ook het lesreglement en de speelsterktebepaling zijn te bekijken.

Kids  & Tieners worden automatisch lid van Tennisvereniging Never Out / Houtrust ( in de lesprijs inbegrepen). Hiermee kunnen ze naast hun training ook vrijspelen en deelnemen aan alle activiteiten die door de jeugdcommissie gedurende het zomerseizoen worden georganiseerd. 
Tennispark Houtrust 

Laan van Poot 38 – 2566 EC Den Haag – www.tennisparkhoutrust.nl – WEBCAM

Alle trainingen tot aan de zomervakantie zitten helaas vol. Gedurende de zomervakantie worden er alleen volwassen trainingen aangeboden op de locatie Welgelegen in Rijswijk. Wil je je hier aanmelden klik dan op de trainingslocatie Welgelegen in de menubalk om je inschrijving te voldoen. Inschrijven voor de najaarsperiode (vanaf oktober)? Deze cursussen staan vanaf 1 juli online op deze pagina.