fbpx

Sinds 2019 geven de trainers van Tennisschool Jan de Rook een aantal dagen in de week training op MLTV’90. Dit is onze locatie in het Westland. Bekijk hieronder alle lesmogelijkheden op het tennispark in Monster.

Alle trainingen vinden, zowel de zomer als in de winter, op de buitenbanen van MLTV’90 plaats. Om trainingen te kunnen volgen op deze locatie, dien je een geldig lidmaatschap te hebben van de Club. Informatie hierover kun je krijgen via de website www.mltv90.nl of stuur een mail naar penningmeester@mltv90.nl. Er zijn 9 canada tenn banen met verlichting, 2 mini banen en 2 padelbanen. 

Hieronder vind je de lesmogelijkheden waarvoor je je kan inschrijven van beginner tot gevorderd. In het inschrijfformulier kan je zelf aangeven op welke dagen en tijden je de training kan volgen en wij proberen je wensen te realiseren. Mocht dit niet lukken word je gebeld om andere mogelijkheden te bespreken. Na de inschrijving van het lesformulier ontvang je een bevestiging van inschrijving en krijg je 1-2 weken voor aanvang van de cursus de bevestiging per e-mail van deelname. Heb je tot deze tijd niks van ons gehoord hebben wij je naar jouw wensen kunnen plaatsen en als je benieuwd bent naar de stand van zaken log dan in met de gekregen inlog gegevens om de status van jouw inschrijving te bekijken.