fbpx

KIDSTOUR

Tennisschool Jan de Rook organiseert regelmatig een kidstour voor kids en tieners. Lees hieronder alle informatie over de kidstour. 

INFORMATIE

Je speelt korte wedstrijdjes tegen leeftijdsgenootjes met de balsoort en baangrootte die je gewend bent. Het zijn leuke wedstrijdjes voor de fun! Er worden korte wedstrijden gespeeld tussen 10:00-13:00 uur. Als je inschrijft wordt er minimaal 1 ouder gevraagd om te assisteren bij de wedstrijden. Een week voor de start van de kidstour wordt de planning bekend gemaakt per e-mail met de daarbij behorende tijden.

Bij ROOD worden er wedstrijdjes gespeeld op een mini baan met rode bal en we spelen in teamverband.
Bij ORANJE spelen we op een 3/4 baan met een oranje bal en spelen we games waarbij het op deuce winnend punt is.
Bij GROEN spelen we op een hele baan met een groene bal en spelen we games waarbij het op deuce winnend punt is. ​
Bij GEEL spelen we op een hele baan met een gele bal en spelen we games waarbij het op deuce winnend punt is. ​

Wij maken de indelingen op basis van de ervaringen die we hebben met de kinderen in de trainingen. Uiteraard is er voor ieder kind iets leuks te verdienen en het gaat niet om het winnen maar om het spelen! Wij hopen dat kinderen door middel van wedstrijdjes te spelen meer FUN gaan beleven en zo enthousiast blijven over het spelletje tennis. In de winterperiode spelen we de Kids Winter Tour.

Data voor een verder vervolg in 2020 zijn helaas nog niet bekend. Evenementen zijn nl. nu nog niet toegestaan door Covid-19. Zodra dit wel weer mag plannen wij de eerstvolgende editie weer in.