fbpx

KIDSTOUR

 

INFORMATIE

Je speelt korte wedstrijdjes tegen leeftijdsgenootjes met de balsoort en baangrootte die je gewend bent. Het zijn leuke wedstrijdjes voor de fun! Er worden korte wedstrijden gespeeld tussen 10:00-13:00 uur. Als je inschrijft wordt er minimaal 1 ouder gevraagd om te assisteren bij de wedstrijden. Een week voor de start van de kidstour wordt de planning bekend gemaakt per e-mail met de daarbij behorende tijden.

Bij ROOD worden er wedstrijdjes gespeeld op een mini baan met rode bal en we spelen in teamverband.
Bij ORANJE spelen we op een 3/4 baan met een oranje bal en spelen we games waarbij het op deuce winnend punt is.
Bij GROEN spelen we op een hele baan met een groene bal en spelen we games waarbij het op deuce winnend punt is. ​
Bij GEEL spelen we op een hele baan met een gele bal en spelen we games waarbij het op deuce winnend punt is. ​

Wij maken de indelingen op basis van de ervaringen die we hebben met de kinderen in de trainingen. Uiteraard is er voor ieder kind iets leuks te verdienen en het gaat niet om het winnen maar om het spelen! Wij hopen dat kinderen door middel van wedstrijdjes te spelen meer FUN gaan beleven en zo enthousiast blijven over het spelletje tennis. In de winterperiode spelen we de Kids Winter Tour.

Zin in leuke wedstrijdjes KLIK HIER om in te schrijven. Kosten zijn € 7,50.- per kind

fit

Op een vaste dag en tijd een padel- of tennistraining organiseren voor vier personen? Padel Academy en Tennisschool Jan de Rook zijn hierin je partner. Veertig weken per jaar trainen onder leiding van een gediplomeerde padel- of tennistrainer. Tijden en te reserveren zijn halfjaarlijks af te spreken. Er zijn geen trainingen in de vakanties en op zonen feestdagen. 

Een leuk alternatief voor de sportschool en je houdt je werknemers fit en laat ze in een zeer sociale omgeving met elkaar ontspannen. De nieuwe manier van bedrijfsfitness met racket en bal.

€50,00 per week (maximaal 4 pers.).

Hello Padel 

HELLO PADEL. Een leuke manier om jouw bedrijf, personeel, klanten of zakelijke relaties kennis te laten maken met een arrangement tennis en/of padel. Je betaalt per persoon per 60 minuten en iedere combinatie is hierin mogelijk. Laten we de mogelijkheden bespreken en je een leuke tijd bezorgen. Uiteraard kunnen we het combineren met een horeca-arrangement op maat.

€9,50 per persoon (mogelijk v.a. 4 pers.).

365

Zeven dagen per week, tussen 09:00-17:00 uur tennissen of padelspelen? Dat kan! Je kunt met vier personen per dag een tennis- of padelbaan online reserveren en je betaalt hier een vast bedrag per week voor. Een leuke manier om te sporten met je collega’s, relaties of medewerkers. 

€8,50 per persoon (mogelijk v.a. 4 pers.).

your own event

Op een gewenst dagdeel in de week of het weekend organiseren we padel en/of tennisclinic voor jouw bedrijf (personeel, relaties o.d.). In dit voorbeeld gaan we uit van een event voor 48 personen.

Voorbeeldprogramma:

15:00 uur: Ontvangst met koffie/ thee en welkomstwoord
15:45 uur: Warming-up en groepsfoto                                                                                             16:00 uur: Start clinic 4 onderdelen afgewisseld tennis
en padel van 30 minuten
18:00 uur: Einde clinics en mogelijkheid tot opfrissen
18:30 uur: Borrel met een bittergarnituur
19:00 uur: Aanvang luxe BBQ op jouw eigen BBQ-eiland

Indeling en spelniveau Tijdens de clinic worden de groepen onderverdeeld in groepen van max. 8 personen. In deze kleine groepen is er meer aandacht om de deelnemers technische en tactische tips te geven. De deelnemers krijgen verschillende opdrachten en oefeningen, uiteraard worden de opdracht aangepast naar het niveau van een groep. Per padel- en tennisbaan is er altijd 1 trainer aanwezig. In overleg wordt er een groepsindeling gemaakt, waarbij er gekeken kan worden naar niveau/relatie/leeftijd etc. De materialen, zoals rackets en ballen worden allemaal door ons verzorgd.

Bovenstaande tijden en programma is slechts een voorbeeld en kan geheel naar wens worden aangepast. Als prijsvoorbeeld hanteren we een prijs per persoon voor dit bovengenoemde arrangement. Het drankarrangement in dit voorbeeld gaan we uit van 3 uur onbeperkt en een luxe BBQ met diverse lexe vlees- & vissoorten. 

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Tennisschool Jan de Rook?Vul het formulier hiernaast in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.